1. PREVEDERI GENERALE

Utilizarea prezentului site echivaleaza cu acceptarea acestor termeni si conditii (“Termeni si Conditii”) practicate de SC NEXUS SHOES SRL, cu sediul in Calea Victoriei nr.134 , sector 1 , Bucuresti.Romania, inregistrat la ORC sub nr. J40/6909/2013 , CUI 31717596in calitate de Operator al acestui site.

Prezentele (“Termeni si Conditii”) constituie termenii contractuali conveniti de catre Operatorul site-ului nexus-shoes.ro si Utilizatorul site-ului, care prin utilizarea acestuia accepta in mod expres Termenii si Conditiile site-ului, atat Operatorul, cat si Utilizatorul fiind tinuti in executarea Contractului de prezentele Termeni si Conditii.

Operatorul declara ca, activitatea magazinului sau online este in conformitate cu prevederile Legii nr. 365 din 7 iunie 2002 privind comertul electronic, republicata si actualizata, ale Ordonantei Guvernului nr. 34/2014 privind contractele la distanta, republicata, ale Legii nr. 677 din 21 noiembrie 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice si ale Legii nr. 449 din 12 noiembrie 2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora.

Operatorul poate modifica oricand, fara o notificare prealabila, Termenii si Conditiile de mai jos, fara a-i fi necesar acceptul expres sau tacit al Utilizatorului. Modificarile vor intra in vigoare de la data postarii acestora pe site-ul nexus-shoes.ro fiind obligatorii atat pentru Operator, cat si pentru Utilizator. Accesarea site-ului si utilizarea oricarui serviciu oferit de catre Operator inseamna acceptarea si recunoasterea noilor Termeni si Conditii.

Modificarea Termenilor si Conditiilor nu afecteaza Contractele incheiate in conditiile art. 5.8., in cazul acestora fiind aplicabile Termenii si Conditiile in vigoare la data incheierii Contractului.

2. INREGISTRAREA PE SITE

Operatorul poate conditiona prestarea anumitor servicii prezentate pe site-ul nexus-shoes.ro de inregistrarea pe site. In vederea prestarii acestor servicii, Utilizatorul va completa formularul de inscriere cu toate datele solicitate de catre Operator, fiind singurul raspunzator de caracterul real, corect si complet al datelor furnizate.

Utilizatorul inregistrat pe site va fi autentificat prin adresa de e-mail si parola, cu ajutorul carora va putea accesa pagina rezervata Utilizatorilor inregistrati. Utilizatorul este obligat sa pastreze secretul parolei sale si sa faca toate demersurile necesare ca aceasta parola sa nu ajunga la cunostinta tertilor, respectiv sa nu devina accesibila acestora. Operatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventualele abuzuri rezultate ca urmare a folosirii neautorizate de catre terti a parolei Utilizatorului, respectiv pentru orice fel de prejudicii produse Utilizatorului sau altor utilizatori ca rezultat al unei asemenea utilizari. In cazul in care Utilizatorul ia cunostinta despre folosirea neautorizata sau eventualitatea folosirii neautorizate a parolei sale, se obliga sa anunte Operatorul, de indata, despre acest aspect, respectiv sa anunte de indata orice abuz sau iminenta oricarui abuz legat de parola sa.

Utilizatorul este singurul raspunzator de caracterul real, corect si complet al informatiilor furnizate cu ocazia inregistrarii, fiind raspunzator in mod exclusiv de eventualele prejudicii rezultate ca urmare a inexactitatii sau fictivitatii datelor furnizate.

3. DREPTUL DE AUTOR SI DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Acest site, precum si toate materialele continute, incluzand in special, dar fara a se limita la: denumirea site-ului, logo-ul Operatorului, principiile de structurare ale site-ului, idei, proceduri, procedee, scheme logice, aspectul si prezentarea grafica a site-ului, design, sloganuri, motto-uri utilizate de catre Operator, solutii de software, aplicatii, respectiv toate prezentarile de text, grafica, imagini, sunet puse la dispozitie de catre Operator, know-how si orice alte opere supuse regimului de protectie a drepturilor de autor si a celorlalte drepturi de proprietate industriala, constituie dreptul de proprietate intelectuala exclusiva a acestuia sau reprezinta dreptul sau exclusiv de folosinta. Utilizarea acestora este permis in mod strict doar in scopul realizarii serviciilor oferite de catre Operator, Utilizatorul avand dreptul sa vizioneze si sa descarce pe un singur calculator, o singura copie a acestui site, respectiv a informatiilor continute, exclusiv pentru scopuri personale si necomerciale, putand sa realizeze o copie temporara pe suport de hartie sau orice alt echivalent doar pentru scopul sau personal, necomercial. In afara de dreptul mentionat mai sus, utilizatorii nu au dreptul sa reproduca, sa descarce sau sa retransmita in nici un fel continutul acestui site fara acordul prealabil scris al Operatorului.

Denumirea nexus-shoes.ro constituie denumirea domain-ului inregistrat de catre Operator, utilizarea acestuia, cu exceptia situatiei in care prin aceasta se face referire la Operator, este posibil doar cu acordul prealabil scris al Operatorului.

4. CONDITII DE LIVRARE SI PLATA

In cazul in care, cu ocazia efectuarii comenzii prin intermediul magazinului online al Operatorului, Utilizatorul a ales optiunea de livrare a produselor, Operatorul este obligat sa livreze produsele aratate in confirmarea comenzii dupa cum urmeaza:

Singura modalitate de plata va fi plata la destinatar, livrarea se va face in termen de minim 2 zile lucratoare de la data realizarii confirmarii comenzii de catre Operator. In masura in care acest lucru este posibil, Operatorul va anunta Utilizatorul prin e-mail sau telefon, data preconizata a livrarii.
In cazul platii cu numerar, plata se va efectua la momentul ridicarii produselor, plata constand din pretul produselor si cheltuielilor de livrare.
Indiferent de modalitatea de livrare, cu ocazia receptionarii coletului, Utilizatorul va face in mod obligatoriu receptia calitativa si cantitativa a produselor comandate. In cazul in care se constata lipsuri cantitative sau calitative, se incheie un proces-verbal in care se consemneaza cele constate, care va fi semnat, in mod obligatoriu si de reprezentantul carausului.

5. GARANTIA SI TERMENUL DE GARANTIE

Operatorul ofera garantie pentru produsele comercializate prin magazinul sau online in conditiile Legii nr. 449 din 12 noiembrie 2003 privind vanzare a produselor si garantiile asociate acestora, ale Ordonantei Guvernului nr. 21 din 21 august 1992 privind protectia consumatorilor, republicata si ale celorlalte prevederi legale incidente

6. CONDITII DE RAMBURSARE

Puteti returna produsele achizitionate de la Nexus Shoes, in termen de patrusprezece (14) zile de la primirea lor. Taxa de transport va fi suportata de catre dvs.

Rambursarea valorii unei comenzi se face atunci cand urmatoarele conditii au fost indeplinite in totalitate:

– produsele nu trebuie sa fi fost folosite, purtate, spalate sau deteriorate; eticheta de identificare trebuie sa fie inca atasata produselor, acestea sa fie neutilizate, in ambalajul original, si cu toate documentele originale.

Nexus-shoes.ro nu accepta returnarea produselor decat in cazul in care acestea sunt in aceeasi stare in care au fost livrate la dumneavoastra.

Pentru a putea returna un produs, este necesar sa ne anuntati in prealabil prin telefon.

Contravaloarea rambursului se va face prin virament bancar, si NUMAI in contul persoanei care a plasat comanda.